Klantencase – HAVEBO

Bij onze klant, HAVEBO, heeft een van onze ervaren consultants de IQ-TEC functionaliteit “Cardboard’ mogen inrichten. De functionaliteit is op verschillende manieren, en volledig naar de wensen van de klant, in te richten. Juist daarom is het leuk om te zien hoe onze consultant dit bij een klant heeft ingericht.

Vol enthousiasme is onze ervaren consultant aan de slag gegaan bij HAVEBO. Hij heeft daar de cardboard ingericht met diverse kleuren op basis van onder andere de postcode range. Door kleuren aan de kaarten te hangen kan je deze eenvoudig sorteren en worden de tegels per kleur bij elkaar gezet. Voor HAVEBO gaat het om een transport planning. Het doel van de kleuren is een overzicht creëren en de kleuren helpen HAVEBO bij het verkrijgen van een overzicht en het in kaart brengen van de drukte die het bedrijf ervaart. Het overzicht biedt de mogelijkheid om te plannen op basis van deze drukte en de planning te optimaliseren.

Ingezoomd

 

 

Het dochterbedrijf van HAVEBO, Fingo, gebruikt onze cardboard voor hun productieplanning. De kleuren aan de zijkant van de kaarten sorteren de leverancier. Ook maken ze gebruik van cardboard voor de engineeringsplanning waarmee de tekenaars worden gesorteerd op tekenaar. Het geeft daarmee inzicht in welke tekenaar aan de slag gaat bij het bedrijf op de aangegeven datum. Echter zijn deze kaarten voorzien van twee kleuren. De kleur aan de zijkant van de kaart indiceert de prioriteit van de opdracht.

Ingezoomd

 

Zoals duidelijk wordt uit deze case, kan IQ-TEC functionaliteit ‘Cardboard’ op verschillende manieren ingezet worden en kan het ingericht worden naar eigen zeggen van de klant.

Is het niet fijn dat jij zelf kan bepalen hoe je iets wilt hebben ingericht of ontworpen? Dat vinden wij ook en daarom komen onze consultants graag langs voor nieuwe opdrachten bij onze nieuwe klanten! Ook onze bestaande klanten zullen uitstekend worden geholpen als zij gebruik willen maken van deze functionaliteit!