Over Ons

IQ-TEC is een gecertificeerde Exact partner met focus op zakelijke dienstverlening. Naast implementatie van Exact producten bieden wij ook add-ons, rapportage, functioneel beheer, support en maatwerk. Al onze business consultants hebben ruim 10 jaar ervaring. IQ-TEC is onderdeel van ORTEC.

Zakelijke Dienstverlening

Wij zijn de Exact specialist voor zakelijke dienstverleners. Exact biedt binnen de suite van Exact Synergy de Professional Services Automation (PSA) oplossing aan.  Exact Professional services helpt u projecten succesvol, op tijd en binnen budget op te leveren. In één systeem kunt u eenvoudig projecten verkopen, budgetteren plannen, realisaties registreren , fiatteren en factureren.

IQ-TEC biedt de oplossing voor contract management voor zakelijke dienstverleners aan. Contract Management helpt u om uw contracten accuraat en tijdig te prolongeren, indexeren en factureren en is volledig geintegreerd binnen Exact Synergy en Exact Globe.

Ontstaan

IQ-TEC is ontstaan uit de IT afdeling van ORTEC BV en de Exact dienstverlening van IQordo bv. De Exact activiteiten van IQordo zijn ondergebracht in IQ-TEC bv. Door het samenvoegen van de expertise die is opgebouwd gedurende de implementatie van Exact oplossingen kunnen we veel doen voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Vanuit ORTEC bv zijn de interne oplossingen ingebracht en kunnen gebruikt worden bij implementatie bij andere bedrijven. ORTEC en daarmee ook IQ-TEC is gecertificeerd voor het maken van SDK oplossingen. Bij ORTEC worden ook verschillende oplossingen gebruikt, welke de standaard software van Exact verder aanvullen.

ORTEC

ORTEC is met ruim 1000 medewerkers en kantoren op vier continenten een van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyse oplossingen ter wereld.