Enterprise Foundation

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen

Breid de mogelijkheden van uw Exact Synergy Enterprise installatie uit met ongekende functionaliteiten! Met de moderne technieken en uitgebreide mogelijkheden van de IQ-TEC Enterprise Foundation komen al uw wensen voor Exact Synergy Enterprise binnen handbereik. Connectiviteit, automatisering, rapportering, flexibiliteit, inzicht, gebruiksgemak en nog veel meer, en alles gemakkelijk te beheren direct vanuit Synergy! Kortom, met de IQ-TEC Enterprise Foundation is niets onmogelijk.
Net als al onze IQ-TEC oplossingen is ook IQ-TEC Enterprise Foundation klaar voor de cloud!

Contract Management

Optimaliseer uw contract administratie

Maak uw Exact Synergy Enterprise omgeving in één keer klaar voor geavanceerd contractbeheer met IQ-TEC Contract Management. Van eenvoudige jaarlijkse gefactureerde contracten tot abonnementen en zelfs pay-per-X: met IQ-TEC Contract Management wordt het notificeren, indexeren, verlengen en factureren van uw contracten een fluitje van een cent! Uiteraard worden alle financiële transacties indien gewenst ook direct in Globe geboekt, waardoor contractbeheer met IQ-TEC Contract Management vrijwel volledig geautomatiseerd is!
Net als al onze IQ-TEC oplossingen is ook IQ-TEC Contract Management klaar voor de cloud!

Professional Services Automation

Optimaliseer uw projecten

Til uw projectbeheer in Exact Synergy Enterprise naar een nieuw niveau met de IQ-TEC Professional Services Automation! Met onze oplossing wordt het gehele projectbeheer gebruiksvriendelijker en secuurder! Van project offerte tot oplevering, met IQ-TEC Professional Services Automation zal uw project administratie soepeler dan ooit verlopen. De oplossing is gebouwd met gebruiksgemak hoog in het vaandel, en dit is doorgevoerd in alle aspecten van de oplossing. Voor uw projectleden wordt de uren boeken eenvoudiger en sneller en voor project beheerders wordt goedkeuring en budget beheer kinderspel. Voor uw financiële administratie is alles dusdanig geautomatiseerd dat zij enkel controle hoeven te doen.
Net als al onze IQ-TEC oplossingen is ook IQ-TEC Professional Services Automation klaar voor de cloud!

Exact Synergy Enterprise

Veelzijdige bedrijfssoftware

Met Exact Synergy beheer je jouw onderneming op basis van geïntegreerde werkstromen, documenten en projecten.

Exact Globe Next

Software voor uw bedrijfsadministratie

Met Exact Globe komen alle transacties – financieel, logistiek, HRM, verkoop, projecten en productie – samen in één centrale informatiebron.