IQ-TEC Enterprise Foundation versie 47

Vandaag introduceren wij met trots een nieuwe IQ-TEC Enterprise Foundation versie, versie 47!

Naast de gebruikelijke probleemoplossingen en nieuwe features, bevat deze nieuwe versie een belangrijke, ingrijpende wijziging die wellicht niet direct merkbaar is. We hebben namelijk alle pagina’s uit onze oplossing volledig opnieuw opgebouwd. De reden hiervoor is dat wij recent een nieuwe, krachtige en bovenal eenvoudige architectuur ontwikkeld hebben voor het bouwen van pagina’s. Door het gebruik van deze nieuwe architectuur wordt het onderhouden van pagina’s, evenals het vinden van fouten voor ons vele malen eenvoudiger.
Echter heeft deze nieuwe architectuur niet alleen voor onszelf positieve gevolgen. Voor u als eindgebruiker zorgt het ervoor dat de pagina’s die wij bij onze oplossing leveren vanaf nu nog meer een uniforme layout hebben, nog gebruiksvriendelijker zijn en bovenal: minder fouten zullen geven. Dit zorgt ervoor dat u als gebruiker van onze IQ-TEC Enterprise Foundation nóg beter onze oplossing kunt beheren.

Daarnaast hebben we een nieuw hulpmiddel toegevoegd om te helpen bij het gebruiken van de expressies. Expressies zijn een belangrijk onderdeel van de flexibiliteit die u in Exact Synergy Enterprise kunt bereiken middels de Enterprise Foundation. Helaas kan deze flexibiliteit er ook voor verwarring zorgen. Om hierbij te helpen, hebben we een tool genaamd CodeMirror geïmplementeerd. Dit is een tool die middels Word-achtige controles fouten in expressies kan voorspellen, en deze aangeeft middels een welbekend rood kringel lijntje. En om expressies nog gebruiksvriendelijker te maken, hebben we er ook voor gezorgd dat ieder veld voorzien is van een “plus”-icoon. Hiermee kan een help pagina voor expressies worden geopend. In deze pagina kunnen expressies getest worden, de resultaten van expressies bekeken worden en foutmeldingen geanalyseerd en verholpen worden.

Vragen, vragen, vragen… Iedereen heeft elke dag een hoop vragen. Soms is de beste manier om het antwoord op een vraag te vinden, door nog meer vragen te stellen.

Elk bedrijf streeft ernaar om het beste uit zichzelf te halen bij elke activiteit. Maar hoe zien anderen de prestaties? En hoe denken de medewerkers over de prestaties van andere bedrijven of zelfs interne afdelingen? Om deze vragen te beantwoorden, moet je de betreffende mensen vragen hoe zij zich voelen.
IQ-TEC heeft gewerkt aan een manier om aanpasbare vragenlijsten te beheren en te ontwerpen. Deze vragenlijsten kunnen vervolgvragen hebben die alleen verschijnen als dat nodig is, een deadline hebben, volledig anoniem worden ingesteld, worden opgenomen in een bestaand verzoek, zijn volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over alle aspecten van de vragenlijst.

Wil je nog meer?

Wij ook. Dat betekent dat dit deel van het project nog maar aan het begin staat en IQ-TEC zal met nieuwe belangrijke functies komen die deze functionaliteit nog veelzijdiger zullen maken.