Search Box in Exact Synergy Enterprise

Wanneer je veel informatie opslaat in synergy, kan het lasting worden om zaken terug te vinden. Uiteraard is het slim om bij verschillende entiteiten goed na te denken over welke data je koppelt aan je informatieve dragers, zodat je  bijvoorbeeld via een klanten kaart snel documentatie terug kan vinden.

Maar dan moet je wel weten dat die informatie ook gekoppeld is aan die klant. In sommige informative processes is dat niet altijd zo logisch.

Stel je krijgt een vraag van een klant over een bepaald onderwerp. De kans dat je bij die klant iets vind over dat onderwerp is erg klein. Maar je wilt wel weten of dat onderwerp eerder is besproken of behandeld in je eigen organisatie. Nu kan je in synergy ook zoeken. Echter alleen binnen een gekozen entiteit. Wat je eigenlijk wil is een enkel search window waar binnen je je onderwerp typt en vervolgens ziet waar dit overall wordt gebruikt:

  • Verzoeken
  • Documenten
  • Klanten
  • Contactpersonen

Dit is precies wat wij gerealiseert hebben. Een document wordt nu binnen 20 seconden bij het opslaan of bij het wijzigen geïndexeert door de Search Box. En bij het opzoeken wordt razendsnel inzichtelijk gemaakt waar een dergelijk onderwerp eerder is gebruikt.

In bovenstaand voorbeeld zijn er binnen de documenten en verzoeken binnen 0.84 seconde 10.627 resultaten gevonden waar de term “voorbeeld” in werd gebruikt.

Vervolgens krijg je een onderverdelinge te zien waar de term “voorbeeld” word gebruikt:

 

Meer weten over dit project, neem contact met mij op via martijn.logtenberg@iq-tec.nl