Exact Globe Next

Een softwaresysteem dat uw bedrijf ondersteunt

Een goede, degelijke en vooral inzichtelijke administratie vormt natuurlijk de basis onder uw bedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat alle administratieve gegevens inzichtelijk zijn, dat deze voor de juiste mensen binnen uw bedrijf altijd toegankelijk en op het juiste moment beschikbaar zijn en hoe draagt u er zorg voor dat ze zo efficiënt mogelijk worden ingevoerd? Met andere woorden: hoe kunt u het als bedrijf bewerkstelligen dat al uw administratieve processen zo gestroomlijnd worden dat deze voor iedereen transparant genoeg zijn? Met een apart boekhoudprogramma, specifieke software voor salarisadministratie en een afzonderlijke applicatie voor uw productieadministratieprocessen is dit nog niet zo eenvoudig te bereiken. Exact Globe Next biedt u precies de oplossing waarnaar u als bedrijf op zoek bent Met Exact Globe Next worden alle verschillende administratieve processen binnen uw bedrijf binnen één systeem geïntegreerd en door de implementatie ontstaat er inzicht, worden verbanden zichtbaar, de efficiëntie gestimuleerd en de transparantie van al uw bedrijfsadministratieprocessen bevorderd!

Modulair uitbreidbare software voor al uw administratieve processen

Met Exact Globe Next kiest u voor een geïntegreerde softwareoplossing: een oplosing waarmee u uw gehele bedrijfsadministratie gemakkelijk en eenvoudig kunt organiseren en structureren. Van uw financiële administratie, uw productieadministratie tot uw logistieke administratie, Exact Globe Next zorgt voor duidelijke verbanden tussen al deze verschillende administratieprocessen. Hierdoor worden de diverse processen niet alleen een stuk inzichtelijker, maar diverse verbanden tussen bedrijfssecties en afdelingen worden geautomatiseerd en hierdoor transparanter.

De voordelen voor u als bedrijf op een rijtje

Exact Globe Next biedt u als bedrijf de mogelijkheid al uw administratieve processen te bewaren, te beheren en te koppelen binnen één systeem. Dit leidt uiteindelijk tot:

  • meer structuur van en inzicht in al uw administratieve processen door het gebruik van Exact Globe Next;
  • minder overlap van verschillende en soms foutieve data door het gebruik van Exact Globe Next;
  • een betere en meer inzichtelijke samenwerking tussen verschillende afdelingen en bedrijfssecties door het gebruik van Exact Globe Next;
  • een efficiëntere werkwijze waarbij gegevens slechts één keer worden ingevoerd en dus kostenbesparing door het gebruik van Exact Globe Next.

Advies en implementatie

Wilt u meer weten over het gebruik en de voordelen die Exact Globe u als bedrijf kan bieden, bijvoorbeeld over hoe de modulaire opbouw van het softwaresysteem ook binnen uw bedrijf en uw eigen bedrijfsbranche specifiek kan worden ingezet? Of hoe u Exact Globe Next het best kunt combineren en strategisch kunt inzetten met andere softwaretoepassingen van Exact, zoals Exact Synergy Enterprise? Voor een complete integratie van al uw bedrijfsprocessen met een optimaal resultaat als gevolg? Wij hebben zeer veel ervaring met en kennis van de mogelijkheden die Exact Software u biedt.